Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motor! Acțiune! Moromeții 2, la Slatina
11.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2565

A fost forfotă mare astăzi, pe strada Lipscani din Slatina. Echipa de filmare de la Moromeții 2 s-a instalat dis de dimineață, să tragă câteva scene de film. O clădire din centrul istoric a fost transformată în librărie din perioada interbelică, iar pe o porțiune de stradă au fost amenajate magazine. Personajul principal, Niculaie Moromete, student la Actorie în anul I, dar și actrița Florentina Țilea au vorbit despre film.


 Regizorul filmului Moromeții 2, Oana Giurgiu, cu o echipă formată din zeci de specialiști în cinematografie s-au instalat astăzi în centrul vechi al Slatinei, să filmeze câteva scene din această ecranizare.
Iosif Paștina, un tânăr student în primul an la Actorie interpretează rolul lui Niculaie Moromete, personajul principal din film. El va intra în librăria amenajată într-o clădire din centrul vechi al Slatinei, să ia cărți.

Actrița Florentina Țilea a venit la Slatina să joace rolul Săftiței, cea care își caută soțul nestatornic, pe ulițele din Miroși.

Cei doi actori au mărturist că rolul din Moromeții 2 îi onorează.
La turnarea scenelor de film au asistat și slătineni impresionați de mobilizarea exemplară a echipei de filmare.
Pentru „Moromeții 2” se filmează și în satul Talpa, din comuna natală a lui Marin Preda, Siliștea Gumești, în județul Teleorman. Primul film „Moromeții” a fost realizat în urmă cu 32 de ani, Ilie Moromete, fiind interpretat atunci de Victor Rebengiuc. Acum, în rolul lui Ilie Moromete este Horațiu Mălăele.

Moromeții 2 Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018