Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motor! Acțiune! Moromeții 2, la Slatina
11.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2557

A fost forfotă mare astăzi, pe strada Lipscani din Slatina. Echipa de filmare de la Moromeții 2 s-a instalat dis de dimineață, să tragă câteva scene de film. O clădire din centrul istoric a fost transformată în librărie din perioada interbelică, iar pe o porțiune de stradă au fost amenajate magazine. Personajul principal, Niculaie Moromete, student la Actorie în anul I, dar și actrița Florentina Țilea au vorbit despre film.


 Regizorul filmului Moromeții 2, Oana Giurgiu, cu o echipă formată din zeci de specialiști în cinematografie s-au instalat astăzi în centrul vechi al Slatinei, să filmeze câteva scene din această ecranizare.
Iosif Paștina, un tânăr student în primul an la Actorie interpretează rolul lui Niculaie Moromete, personajul principal din film. El va intra în librăria amenajată într-o clădire din centrul vechi al Slatinei, să ia cărți.

Actrița Florentina Țilea a venit la Slatina să joace rolul Săftiței, cea care își caută soțul nestatornic, pe ulițele din Miroși.

Cei doi actori au mărturist că rolul din Moromeții 2 îi onorează.
La turnarea scenelor de film au asistat și slătineni impresionați de mobilizarea exemplară a echipei de filmare.
Pentru „Moromeții 2” se filmează și în satul Talpa, din comuna natală a lui Marin Preda, Siliștea Gumești, în județul Teleorman. Primul film „Moromeții” a fost realizat în urmă cu 32 de ani, Ilie Moromete, fiind interpretat atunci de Victor Rebengiuc. Acum, în rolul lui Ilie Moromete este Horațiu Mălăele.

Moromeții 2 Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018