Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vosganian, lansare de carte la Slatina
10.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 123

În urmă cu doi ani a impresionat publicul cu volumul „Cartea șoaptelor”, iar ieri s-a întors la Slatina cu o nouă carte. Scriitorul Varujan Vosganian a lansat „Copiii războiului”, un roman ce surprinde evenimente și fapte reale petrecute în ultimii 70 de ani ai României.


Zeci de iubitori ai literaturii au participat la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” la o nouă lansare de carte semnată Varujan Vosganian. Scriitorul a fost primit cu căldură de publicul slătinean și de către organizatorii evenimentului.
„Copiii războiului”, aduce o completare necesară istoriei controversate și nepovestite a comunismului și postcomunismului românesc. Cartea prezintă evenimente și fapte trăite de o succesiune de generații și vorbește despre traumele nelecuite ale poporului român.
Varujan Vosganian s-a născut la Craiova, la 25 iulie 1958. Copilăria și adolescența și le-a petrecut la Focșani. A absolvit Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, apoi Facultatea de Comerț a Academiei de Studii Economice și Facultatea de Matematică a Universității București. Este președintele Uniunii Armenilor din România și prim-vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017