Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vosganian, lansare de carte la Slatina
10.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 147

În urmă cu doi ani a impresionat publicul cu volumul „Cartea șoaptelor”, iar ieri s-a întors la Slatina cu o nouă carte. Scriitorul Varujan Vosganian a lansat „Copiii războiului”, un roman ce surprinde evenimente și fapte reale petrecute în ultimii 70 de ani ai României.


Zeci de iubitori ai literaturii au participat la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” la o nouă lansare de carte semnată Varujan Vosganian. Scriitorul a fost primit cu căldură de publicul slătinean și de către organizatorii evenimentului.
„Copiii războiului”, aduce o completare necesară istoriei controversate și nepovestite a comunismului și postcomunismului românesc. Cartea prezintă evenimente și fapte trăite de o succesiune de generații și vorbește despre traumele nelecuite ale poporului român.
Varujan Vosganian s-a născut la Craiova, la 25 iulie 1958. Copilăria și adolescența și le-a petrecut la Focșani. A absolvit Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, apoi Facultatea de Comerț a Academiei de Studii Economice și Facultatea de Matematică a Universității București. Este președintele Uniunii Armenilor din România și prim-vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018