Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pregătiri pentru Oktoberfest
03.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 885

Pregătirile pentru prima ediție a Oktoberfest Slatina sunt în toi. Cortul imens, care va găzdui distracția în stil bavarez, a fost deja amplasat pe Esplanadă. Organizatorul pune la punct toate detaliile unei petreceri de zile mari, cu muzică bună, mâncare bavareză și multă bere. Startul evenimentului se dă joi, pe 5 octombrie.


 E mobilizare generală, pe Esplanada Slatinei, unde se fac pregătiri pentru prima ediție a Oktoberfest. Mai întâi s-a amplasat cortul în care se desfășoară evenimentul. Angajații firmei care se ocupă de organizare pun totul a punct astfel încât petrecăreții să se poată bucura în voie de cele patru zile de distracție.
Curioși, trecătorii au isspectat cortul instalat pe Esplanadă și au mărturist că vor participa la marea sărbătoare.
Oktoberfest Slatina începe joi, pe 5 octombrie, cu o paradă bavareză și un car alegoric. Apoi, în următoarele zile, distracția va fi asigurată de DJ Edelweiss, Klaudia și Burtzenland Party Band, Lyra Band, și trupa Alutus.
În toate cele patru zile ale festivalului vom avea muzica bună, asigurată de un MC și un DJ.

 

Oktoberfest Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018