Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pregătiri pentru Oktoberfest
03.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 879

Pregătirile pentru prima ediție a Oktoberfest Slatina sunt în toi. Cortul imens, care va găzdui distracția în stil bavarez, a fost deja amplasat pe Esplanadă. Organizatorul pune la punct toate detaliile unei petreceri de zile mari, cu muzică bună, mâncare bavareză și multă bere. Startul evenimentului se dă joi, pe 5 octombrie.


 E mobilizare generală, pe Esplanada Slatinei, unde se fac pregătiri pentru prima ediție a Oktoberfest. Mai întâi s-a amplasat cortul în care se desfășoară evenimentul. Angajații firmei care se ocupă de organizare pun totul a punct astfel încât petrecăreții să se poată bucura în voie de cele patru zile de distracție.
Curioși, trecătorii au isspectat cortul instalat pe Esplanadă și au mărturist că vor participa la marea sărbătoare.
Oktoberfest Slatina începe joi, pe 5 octombrie, cu o paradă bavareză și un car alegoric. Apoi, în următoarele zile, distracția va fi asigurată de DJ Edelweiss, Klaudia și Burtzenland Party Band, Lyra Band, și trupa Alutus.
În toate cele patru zile ale festivalului vom avea muzica bună, asigurată de un MC și un DJ.

 

Oktoberfest Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017