Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru Oktoberfest
03.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 901

Pregătirile pentru prima ediție a Oktoberfest Slatina sunt în toi. Cortul imens, care va găzdui distracția în stil bavarez, a fost deja amplasat pe Esplanadă. Organizatorul pune la punct toate detaliile unei petreceri de zile mari, cu muzică bună, mâncare bavareză și multă bere. Startul evenimentului se dă joi, pe 5 octombrie.


 E mobilizare generală, pe Esplanada Slatinei, unde se fac pregătiri pentru prima ediție a Oktoberfest. Mai întâi s-a amplasat cortul în care se desfășoară evenimentul. Angajații firmei care se ocupă de organizare pun totul a punct astfel încât petrecăreții să se poată bucura în voie de cele patru zile de distracție.
Curioși, trecătorii au isspectat cortul instalat pe Esplanadă și au mărturist că vor participa la marea sărbătoare.
Oktoberfest Slatina începe joi, pe 5 octombrie, cu o paradă bavareză și un car alegoric. Apoi, în următoarele zile, distracția va fi asigurată de DJ Edelweiss, Klaudia și Burtzenland Party Band, Lyra Band, și trupa Alutus.
În toate cele patru zile ale festivalului vom avea muzica bună, asigurată de un MC și un DJ.

 

Oktoberfest Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018