Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Festivalul școlilor de arte, la final
27.09.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 159

Cea de-a patra ediție a Festivalului-Concurs „Arte și tradiții românești” s-a încheiat aseară cu un concert susținut de Matilda Pascal Cojocărița și dirijorul Ștefan Cigu. „Hai la joc băieți și fete”, ”Iau cu mine un lăutar” sau ”Paradisul viselor” sunt doar câteva dintre melodiile pe care frumoasa interpretă le-a cântat publicului slătinean.


În ultima zi de festival au intrat în concurs elevii de la canto popular, tarafurile, instrumentiștii de muzică populară și grupurile vocale. Juriul a avut o misiune grea, pentru că toți elevii școlilor de arte participante la Festivalul-Concurs „Arte și tradiții românești” au fost extrem de talentați. Membră de onoare a juriului a fost la această ediție, cunoscuta interpretă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița. Artista i-a felicitat pe concurenți, dar și pe organizatorii acestui festival.
Matilda Pascal Cojocărița a susținut și un concert pentru publicul slătinean. Ea a fost acompaniată de orchestra condusă de soțul ei, dirijorul Ștefan Cigu.
 

arte tradiții școala de arte
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018