Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Distracție ca-n povești la Oktoberfest
27.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 315

Slătinenii sunt invitați la o petrecere de pomină, pe esplanadă, între 5 și 8 octombrie. Organizatorii promit patru zile perfecte, cu muzică bună, bere din belșug, mâncăruri bavareze și o paradă inedită. Vor fi jocuri și concursuri cu premii, iar la final va fi desemnat Regele Oktoberfest. Două trupe care vor cânta muzică gemană vor întreține atmosfera specifică unei astfel de sărbători care se desfășoară cu succes de ani buni în alte orașe.


Oktoberfest vine și la Slatina, cu o petrecere mai ceva ca în povești. Patru zile ține distracția în stil bavarez, presărată cu momente cum nu s-au mai văzut, pe esplanada orașului. Reprezentanții Primăriei Slatina au pus la punct toate detaliile acestei prime ediții a sărbătorii. Evenimentul începe joi, pe 5 octombrie, cu o paradă bavareză.
Iar în următoarele zile distracția va fi asigurată de DJ Edelweiss, Klaudia și Burtzenland Party Band, Lyra Band, și trupa Alutus.
În fiecare zi, la ora 11.00, pe Esplanadă se servește micul dejun bavarez. Sâmbătă, de la ora 20.00, se organizează concursul Miss Oktoberfest, iar duminică, de la 17.00, urcă pe scenă o trupă de dansatori din Neustadt (Die Jungen aus Neustadt Tanzen Gruppe).
 

oktoberfest Kaudia Burtzenland
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018