Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție ca-n povești la Oktoberfest
27.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 327

Slătinenii sunt invitați la o petrecere de pomină, pe esplanadă, între 5 și 8 octombrie. Organizatorii promit patru zile perfecte, cu muzică bună, bere din belșug, mâncăruri bavareze și o paradă inedită. Vor fi jocuri și concursuri cu premii, iar la final va fi desemnat Regele Oktoberfest. Două trupe care vor cânta muzică gemană vor întreține atmosfera specifică unei astfel de sărbători care se desfășoară cu succes de ani buni în alte orașe.


Oktoberfest vine și la Slatina, cu o petrecere mai ceva ca în povești. Patru zile ține distracția în stil bavarez, presărată cu momente cum nu s-au mai văzut, pe esplanada orașului. Reprezentanții Primăriei Slatina au pus la punct toate detaliile acestei prime ediții a sărbătorii. Evenimentul începe joi, pe 5 octombrie, cu o paradă bavareză.
Iar în următoarele zile distracția va fi asigurată de DJ Edelweiss, Klaudia și Burtzenland Party Band, Lyra Band, și trupa Alutus.
În fiecare zi, la ora 11.00, pe Esplanadă se servește micul dejun bavarez. Sâmbătă, de la ora 20.00, se organizează concursul Miss Oktoberfest, iar duminică, de la 17.00, urcă pe scenă o trupă de dansatori din Neustadt (Die Jungen aus Neustadt Tanzen Gruppe).
 

oktoberfest Kaudia Burtzenland
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018