Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Distracție ca-n povești la Oktoberfest
27.09.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 307

Slătinenii sunt invitați la o petrecere de pomină, pe esplanadă, între 5 și 8 octombrie. Organizatorii promit patru zile perfecte, cu muzică bună, bere din belșug, mâncăruri bavareze și o paradă inedită. Vor fi jocuri și concursuri cu premii, iar la final va fi desemnat Regele Oktoberfest. Două trupe care vor cânta muzică gemană vor întreține atmosfera specifică unei astfel de sărbători care se desfășoară cu succes de ani buni în alte orașe.


Oktoberfest vine și la Slatina, cu o petrecere mai ceva ca în povești. Patru zile ține distracția în stil bavarez, presărată cu momente cum nu s-au mai văzut, pe esplanada orașului. Reprezentanții Primăriei Slatina au pus la punct toate detaliile acestei prime ediții a sărbătorii. Evenimentul începe joi, pe 5 octombrie, cu o paradă bavareză.
Iar în următoarele zile distracția va fi asigurată de DJ Edelweiss, Klaudia și Burtzenland Party Band, Lyra Band, și trupa Alutus.
În fiecare zi, la ora 11.00, pe Esplanadă se servește micul dejun bavarez. Sâmbătă, de la ora 20.00, se organizează concursul Miss Oktoberfest, iar duminică, de la 17.00, urcă pe scenă o trupă de dansatori din Neustadt (Die Jungen aus Neustadt Tanzen Gruppe).
 

oktoberfest Kaudia Burtzenland
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017