Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un mai plin de evenimente culturale
05.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 76

Calendarul lunii mai este unul bogat în activităţi pentru Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt. Astfel, oltenii vor avea parte de numeroase evenimente culturale ce ţin de tradiţii şi obiceiuri străvechi.





Reprezentanţii instituţiei au pregătit o serie de acţiuni culturale care vizează promovarea tradiţiilor oltene. Printre cele mai importante proiecte se numără festivaluri, expoziţii, dar şi o tabără de creaţie.

Pe 21 mai, odată cu sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena, dar şi a Înălţării, va avea loc festivalul „Pomul Vieţii”, care se va desfăşura la Balş. La acest eveniment vor participa atât meşteri populari, dar şi numeroase ansambluri folclorice. În aceeaşi zi, la Giuvărăşti, cu ocazia sărbătorii comunei, va avea loc o expoziţie cu fotografii.

De asemenea, Centrul Cultural Eugen Ionescu va găzdui saptămâna viitoare două spectacole pentru copii, cu actorii Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea. Pe data de 21 mai, pe scena Centrului se va juca spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei” , al teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti.

Redactor: Raluca Brabete
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE