Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La mulţi ani, maestre!
30.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 91

Vineri după-amiază, sala de festivităţi a Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” a găzduit un adevărat regal muzical. Binecunoscutul cor „Millennium” i-a încântat pe slătineni cu o serie de creaţii corale originale şi aranjamente muzicale de excepţie.




Al 175-lea concert coral a fost unul aniversar, dedicat maestrului Alexandru Chirilă Stanciu. Acesta a sărbătorit 70 de ani de viaţă, 55 de ani de activitate culturală şi 45 de ani de activitate dirijorală. Timp de mai bine de o oră, cei prezenţi în sală au avut ocazia să se delecteze cu melodii religioase celebre, dar şi o serie de cântece din repertoriul internaţional, precum „O sole mio”, sau „Katiusha”.

Familia Stanciu este o adevărată familie muzicală. De la aniversarea maestrului nu puteau lipsi cele cinci fiice. Trei dintre ele i-au moştenit talentul şi ambiţia şi vineri au urcat pe scenă pentru a interpreta, alături de cor şi de soţie, soprana Emila Stanciu, piese celebre. Este vorba despre soprana Olga Emanuela Şain, altista Elena Daniela Constantin de la Filarmonica „Oltenia” din Craiova şi mezzosoprana Janina Izabela Spiridon de la Filarmonica din Piteşti.

Redactor: Raluca Brabete
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE