Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal, un oraş cultural
10.03.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 124

Ca în fiecare an, Centrul Cultural Municipal le pregăteşte locuitorilor din Caracal o serie de evenimente artistice, printre care se numără spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, dar şi festivaluri şi spectacole în aer liber. Aproape în fiecare lună, caracalenii vor avea avea parte de acţiuni menite să recupereze şi să valorifice tradiţiile cultural-artistice.




Teatrul Naţional din Caracal organizează o serie de manifestări culturale şi artistice, precum spectacole de teatru, folclorice şi de divertisment. În plus, piesele de pe scena teatrului vor fi prezentate în cadrul unor festivaluri naţionale.

Seria evenimentelor va continua cu numeroase expoziţii la muzeu şi bibliotecă, iar în perioada 23-24 aprilie va avea loc a 11-a ediţie a Festivalului de folclor „De dor de primăvară”, la care vor participa cunoscuţi solişti vocali şi instrumentişti. Devenit deja o tradiţie, la începutul lunii mai se va desfăşura a 50-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru dedicat lui Amza Pellea.

Centrul Cultural Municipal din Caracal împlineşte în luna decembrie 60 de ani de activitate. Cu acest prilej, vor fi organizate o serie de manifestări surpriză.

Redactor: Raluca Brabete
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024