Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Congresul fermierilor”│O speranță pentru agricultură
08.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 240

Peste o sută de olteni au participat la „Congresul Fermierilor 2021”, eveniment organizat cu scopul de a transmite decidenților politici și administrativi problemele cu care se confruntă cei care asigură securitatea alimentară națională.


 Fermierii vor să se facă auziți. Și asta pentru că toate sectoarele din agricultură sunt afectate de lipsa programelor, seceta pedologică sau pandemia de Covid 19. Pentru a se găsi soluții la problemele pe care le au, a fost organizat „Congresul fermierilor”. Un eveniment în care fermierii au vorbit despre piedicile care le închid afacerile. La congres au fost prezenți
Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților și fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea.
Alături de fermieri au fost si oltenii Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri din Olt și Alexandru Stănescu, fost președinte al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților
Rămâne de văzut doleanțele fermierilor vor ajunge la cei care coordonează agricultura românească și dacă aceștia pot să ia decizii care să-i motiveze pe cei care asigură hrana țării să își continue activitatea .

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE