Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani europeni pentru tinerii olteni
23.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Crește numărul de fermieri olteni, care încep pentru prima dată o activitate agricolă. Dovadă stă numărul mare de proiecte depuse pe Submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”. Beneficiarii primesc până la 50 de mii de euro, spun cei de la Oficiul pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.


 În 2020, mulți olteni au depus proiecte pentru a primi finanțare europeană. Potrivit reprezentanților Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Olt, cea mai accesată submăsură a fost 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”.
Tineri fermieri din toate zonele județului au primit deja prima tranșă de 75% din valoarea sprijinului acordat. Numai prin această submăsură, în contul oltenilor au intrat aproximativ 370 de mii de euro. Vestea bună este că pentru 2021, fermierii din diaspora pot accesa deja această submăsură. Pentru cei din țară, sesiunea de depunere a cererii de finanțare va debuta cel mai probabil în luna aprilie.
O altă măsură accesată de olteni, anul trecut, a fost 17.1 - „prime de asigurare pentru culturi, animale și plante”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021