Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru „bunăstarea animalelor”
19.10.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 283

Fermierii care au accesat Măsura 14 „Bunăstarea animalelor” sunt așteptați la APIA Olt pentru depunerea deconturilor aferente trimestrului trei. 30 octombrie este ultima zi când aceștia pot face dovada investițiilor pentru dezvoltarea exploatației, pentru a nu pierde subvenția.


7 societăți comerciale de suine și 3 firme avicole din Olt au accesat fonduri europene pentru dezvoltarea exploatațiilor. Pentru a primi ajutorul financiar, proprietarii de ferme sunt obligați să depună mai multe documente până la sfârșitul săptămânii viitoare.
2020 este primul an în care ferme de păsări din Olt au accesat această măsură. Este vorba despre două societăți avicole din Potcoava și una din Scornicești care au solicitat subvenții pentru aproximativ opt milioane de păsări. Pentru pachetul „sprijin în favoarea porcilor”, s-au solicitat bani pentru 180 de mii de suine.
Pentru anul 2019, APIA Olt a plătit peste un milion de euro fermierilor care au solicitat acest ajutor oferit prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024