Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi fonduri europene pentru fermieri
24.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 257

Fermierii afectați de criza COVID-19 pot obține noi ajutoare din fonduri europene, printr-o linie de finanțare lansată de APIA. Valoarea sprijinului este de maximum 7 mii de euro de beneficiar, în funcție de dimensiunile și natura exploatației agricole.


Fermierii olteni care au depus cererea unică de plată aferentă campaniei 2020 și au înregistrat pierderi din cauza pandemiei de coronavirus pot obține sprijin financiar. Este vorba despre persoanele care dețin bovine, ovine, caprine, dar și cele din sectorul legume–fructe și care au posibilitatea să primească sume importante de bani dacă îndeplinesc anumite condiții.

Până la 7 mii de euro poate să obțină un beneficiar al acestei măsuri.

Alocarea financiară pentru această măsură este de 150 milioane de euro, bani asigurați de Uniunea Europeană, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală. Cererile de sprijin se depun până pe data de 23 octombrie, la centrul județean APIA Olt.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024