Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se depun cereri pentru acciza la motorină
13.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Agricultorii olteni care nu vor să piardă banii acordați drept sprijin pentru acciza carburantului utilizat în agricultură trebuie să depună cererile la APIA Olt. 31 iulie este termenul limită până la care se pot depune solicitările pentru cantitățile de motorină achiziționate și utilizate în perioada aprilie-iunie.


Fermierii care au depus cerere de acord la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt și doresc să obțină carburant la preț redus, trebuie să depună solicitarea aferentă trimestrului doi. Este vorba despre o acciză redusă, prin care agricultorii primesc 1,52 lei pe litru de motorină subvenționată, pentru o cantitate de 78 de litri la hectar.
Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, reprezentanții APIA Olt îi îndeamnă pe fermieri să evite aglomerarea la sediul instituției și să depună cererile online.
În primul trimestru al anului agricol 2020, 485 de fermieri olteni au depus cereri prin care au solicitat acciza la motorină. APIA Olt a plătit peste 4,8 milioane de lei, iar cei mai muți bani au ajuns în sectorul vegetal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020