Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Mai puțini beneficiari de subvenții agricole
17.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 172

S-a încheiat campana de primire a cererilor unice de plată, fără penalizări. Față de anul trecut, la APIA Olt s-au înregistrat mai puțini fermieri, dar a crescut suprafața pentru care se solicită subvenția. Cei care nu au reușit să-și depună aceste documente și doresc să primească ajutorul financiar de la stat mai au la dispoziție aproximativ 3 săptămâni.


Mii de cereri unice de plată au fost depuse la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt, pentru obținerea subvențiilor aferente campaniei agricole 2020. Însă, anul acesta, la nivelul județului nostru, specialiștii au constatat o creștere a suprafețelor cultivate, dar o scădere a numărului de beneficiari, ceea ce înseamnă că s-au comasat suprafețe importante.

Vestea bună este că reprezentanții APIA Olt primesc în continuarea aceste cereri.
O parte dintre beneficiarii de subvenții vor fi incluși în eșantionul de control, care se va desfășura atât clasic, cât și prin teledetecție. În continuare, APIA Olt eliberează adeverințe pentru fermierii care doresc să acceseze credite bancare pentru dezvoltarea afacerilor. Până la această dată, din județul nostru, 360 de olteni au solicitate aceste documente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020