Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele cereri pentru decontarea motorinei
27.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 430

Doar două zile mai au la dispoziție fermierii olteni care vor să primească subvenția la motorină aferentă trimestrului I. Astfel, 30 aprilie este ultima zi în care pot depune cererea însoțită de documentele prin care dovedesc că au utilizat combustibil pentru muncile agricole. Anul acesta acciza este mai mică decât în anii trecuți, spun reprezentanții APIA Olt.


Și anul acesta, agricultorii care doresc să primească motorină subvenționată trebuie să depună mai multe documente la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt. În urma acordului încheiat, agricultorii pot depune cererile prin care solicită trimestrial acest ajutor. Pentru primul trimestru, solicitarea trebuie depusă până la sfârșitul acestei luni. Atenție, din cauza noului coronavirusului, toate documentele se trimit online.
Peste 1.100 de olteni au încheiat acorduri prin care doresc combustibil subvenționat, utilizat pentru muncile agricole.

Până la această dată, doar 240 de olteni au depus soliictările. Pentru campania agricolă 2020, acciza la motorina este mai mică cu 40 de bani pe litru, față de cea acordată în anii precedenți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024