Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legumele oltenești, „vedete” în supermarketuri
14.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 965

Ceapă verde, varză și gulii oltenești se găsesc din plin în această perioadă, pe rafturile unui important lanț de supermarketuri din România. Și asta datorită seriozității de care dau dovadă fermierii din Pleșoiu și Grădinari. Ei au reușit să obțină contracte importante, mai ales acum, când vânzările la piață merg foarte prost, spun aceștia.


Agricultura este un domeniu extrem de important, care în orice condiții, trebuie să funcționeze. Chiar dacă starea de urgență a fost prelungită în România, fermierii olteni nu și-au întrerupt deloc activitatea. Iar acum culeg roadele. Vorbim de legumicultorii din Pleșoiu și Grădinari, care au reușit să comercializeze într-un timp scurt, cantități importante de ceapă verde, varză și gulii, către un lanț de supermarketuri din țară. Simon Idita, unul dintre livratori, ne spune de ce a optat pentru această metodă de vânzare.
Cu profit spune că s-a ales și fermierul Ion Păunel. Chiar în această dimineața se pregătea pentru un nou transport de marfă.
Reprezentanții lanțului de magazine au impus condiții clare pentru transportul legumelor.
De săptămâna viitoare, în galantarele acestor magazine se vor găsi castraveți și roșii oltenești, spun fermierii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024