Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele plăți de la APIA Olt
28.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 262

Veste bună pentru agricultorii olteni care au depus cererea unică de plată pentru campania 2019. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt a început autorizarea la plată pentru schema Ajutoarelor Naționale Tranzitorii, iar în curând, beneficiarii vor primi banii în conturi.


La nivelul județului Olt, până la sfârșitul lunii decembrie, fermierii au primit sumele aferente schemelor de plată unică pe suprafață în valoare de 102,6 euro pe hectar, a plății redistributive, între 5 și 49 de euro pe hectar și a plății de înverzire de aproximativ 60 de euro pe hectar. Zilele acestea APIA a anunțat că vor fi acordate și ultimele plăți aferente campaniei de anul trecut.
Ajutoarele Naționale Tranzitorii reprezintă plăți care se acordă fermierilor din sectoarele care au beneficiat de plăți directe, zootehnia și cel vegetal.
Suma autorizată la nivelul județului Olt pentru fermierii care au depus cerere la Centrul Județean Olt al APIA este de peste 66 milioane de euro, pentru anul 2019.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024