Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermieri cu diplomă
24.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

Sute de olteni au fost școliți de către specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Olt obținând o diplomă de calificare care îi ajută atât la angajare, cât și în obținerea de fonduri europene. Legumicultor și apicultor au fost specializările cele mai solicitate de cursanți.


Tot mai mulți fermieri din Olt doresc să se specializeze și trec pragul compartimentului de specialitate din cadrul Direcției pentru Agricultură Olt. Cu doar câteva sute de lei, cursanții își îmbogățesc cunoștințele și obțin documentul care îi ajută să fie agricultori cu diplomă.
Anul trecut, sute de fermieri au urmat cursurile de formare profesională organizate de Direcția pentru Agricultură Olt, reușind să obțină acest document.
Pentru 2020, oficialii Direcției Agricole au dat startul unor noi cursuri. În prezent două astfel de cursuri se derulează pentru specializarea pescar în ape interioare și de coastă. 38 de peroane doresc să se califice în acest domeniu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020