Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fermieri cu diplomă
24.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 237

Sute de olteni au fost școliți de către specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Olt obținând o diplomă de calificare care îi ajută atât la angajare, cât și în obținerea de fonduri europene. Legumicultor și apicultor au fost specializările cele mai solicitate de cursanți.


Tot mai mulți fermieri din Olt doresc să se specializeze și trec pragul compartimentului de specialitate din cadrul Direcției pentru Agricultură Olt. Cu doar câteva sute de lei, cursanții își îmbogățesc cunoștințele și obțin documentul care îi ajută să fie agricultori cu diplomă.
Anul trecut, sute de fermieri au urmat cursurile de formare profesională organizate de Direcția pentru Agricultură Olt, reușind să obțină acest document.
Pentru 2020, oficialii Direcției Agricole au dat startul unor noi cursuri. În prezent două astfel de cursuri se derulează pentru specializarea pescar în ape interioare și de coastă. 38 de peroane doresc să se califice în acest domeniu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020