Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Dezinteres pentru „Prima împădurire”
10.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 89

Aproximativ șase hectare de teren agricol din Olt vor fi plantate cu arbori în următoarea perioadă de către beneficiarii schemei „Prima împădurire”, sesiunea a treia. 75 de mii de euro este sprijinul financiar oferit de către stat , celor doi olteni care au depus proiecte la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt și care vor îndeplini condițiile impuse de stat.


Sfârșitul lunii iunie a fost termenul limită până la care oltenii își puteau depune la APIA Olt, cererile pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”. Pentru cea de-a treia sesiune, mai mulți olteni s-au arătat interesați să obțină bani pentru păduri, dar numai doi au depus cereri la Centrul Județean APIA Olt.
Cei doi fermieri și-au luat angajamentul că vor împăduri aproximativ șase hectare.
În prima sesiune a schemei „Prima împădurire”, la nivelul Oltului, două persoane din Corbu și Leleasca au solicitat această subvenție pentru o suprafață de aproximativ șase hectare. În cea de-a doua sesiune doar un beneficiar din localitatea Sârbii Măgura a cerut acest ajutor. Primii doi fermieri au depus deja cererile de plată pentru primul an de angajament, urmând ca în cel mai scurt timp să intre în posesia banilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019