Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sistemul de irigații din Olt, în reabilitare
22.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 90

Sistemul de irigații din Olt va fi modernizat. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a alocat fonduri pentru refacerea a 9 stații de repompare care asigură infrastructura pentru irigarea a peste 140.000 de hectare de teren agricol. Până în 2020, toate stațiile principale vor fi refăcute.


După ce în anii trecuți, ANIF a reușit să pună în funcțiune mai multe stații de pompare din Olt, acum își propune ca și celelalte să fie modernizate, a spus directorul general, Florin Barbu. În această perioadă sunt în lucru mai multe obiective.

Organizațiile de udători și fermierii din Olt pot accesa și ei fonduri europene pentru retehnologizarea stațiilor de punere sub presiune, dar și pentru achiziționarea de echipamente de irigat.

Până în 2020 vor fi finalizate toate lucrările pentru infrastructura principală de irigații din județul nostru. Valoarea investițiilor pentru aceste obiective se ridică la 17 milioane de euro.  

sistem irigatii modernizat Olt
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019