Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tomatele oltenești, la mare căutare
14.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

16 legumicultori olteni au reușit deja să-și valorifice cele 3.000 de kilograme de tomate pentru a intra în posesia subvenției de la stat. Cei mai mulți sunt din localitățile Izbiceni și Cilieni, iar banii vor intra în cont în câteva zile de la data depunerii dosarului. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt se așteaptă la un val de depuneri de dosare pentru ajutorul de tomate.


Cu sisteme de încălzire moderne, dar și solarii construite performant, sute de fermieri olteni au reușit să scoată din timp roșii pe piață. Zilele acestea la sediul Direcției pentru Agricultură Olt s-au prezentat deja mai mulți legumicultori cu documente care justifică vânzarea cantității de tomate impusă de stat pentru a fi declarați eligibili.
În toată această perioadă, culturile de tomate în spații protejate au fost atent monitorizate de specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Olt.
În viitorul apropiat, legumicultorii vor putea accesa noi programe care îi va ajuta să-și dezvolte afacerile, a declarat Dragoș Drăghicescu, directorul Direcției Agricole Olt, în cadrul ședinței de astăzi a Colegiului Prefectural.
Începând de anul viitor, legumicultorii vor putea accesa subvenții și pentru culturile de ardei, castraveți și vinete.


 

â

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019