Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tomatele oltenești, la mare căutare
13.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 226

16 legumicultori olteni au reușit deja să-și valorifice cele 3.000 de kilograme de tomate pentru a intra în posesia subvenției de la stat. Cei mai mulți sunt din localitățile Izbiceni și Cilieni, iar banii vor intra în cont în câteva zile de la data depunerii dosarului. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt se așteaptă la un val de depuneri de dosare pentru ajutorul de tomate.


Cu sisteme de încălzire moderne, dar și solarii construite performant, sute de fermieri olteni au reușit să scoată din timp roșii pe piață. Zilele acestea la sediul Direcției pentru Agricultură Olt s-au prezentat deja mai mulți legumicultori cu documente care justifică vânzarea cantității de tomate impusă de stat pentru a fi declarați eligibili.
În toată această perioadă, culturile de tomate în spații protejate au fost atent monitorizate de specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Olt.
În viitorul apropiat, legumicultorii vor putea accesa noi programe care îi va ajuta să-și dezvolte afacerile, a declarat Dragoș Drăghicescu, directorul Direcției Agricole Olt, în cadrul ședinței de astăzi a Colegiului Prefectural.
Începând de anul viitor, legumicultorii vor putea accesa subvenții și pentru culturile de ardei, castraveți și vinete.


 

â

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE