Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termenul pentru „Programul tomata”, prelungit
10.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 221

Veste bună pentru legumicultorii olteni înscriși în „Programul de sprijin pentru tomate în spații protejate”. Reprezentanții Ministerului Agriculturii au decis ca perioada de depunere a documentelor justificative pentru a intra în posesia subvenției să fie prelungită cu încă două săptămâni. Astfel, 15 iunie ar putea fi ultima zi în care fermierii pot să-și vândă legumele pentru a fi eligibili, dacă Guvernul va aproba această hotărâre.


La nivelul județului, sute de olteni care au investit în sisteme de încălzire au ieșit deja pe piața cu recolta de tomate. Sunt însă și fermieri care nu au solariile cu temperatură optimă pentru dezvoltarea plantelor, iar vremea din această perioadă a fost destul de capricioasă. Oficialii din Agricultură vin cu vești bune pentru aceștia. Dacă, inițial, termenul limită pentru valorificarea legumelor era de 31 mai, acesta ar putea fi prelungit.
Odată cu aprobarea acestei hotărâri, numărul fermierilor care vor beneficia de subvenția pe tomate va crește.
La nivelul județului Olt, pentru primul ciclu de vegetație, s-au înscris în „Programul tomata” 5.250 de legumicultori olteni. La câteva zile după ce vor depune actele care fac dovada vinderii celor două tone de tomate, vor intra în posesia celor 3.000 de euro de la Guvern.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019