Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Programul tomata” accesat cu succes în Olt
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 113

În 2018, Oltul a fost în top atunci când vine vorba de numărul de beneficiari ai „Programului tomata”. Peste 4.600 de legumicultori au intrat în posesia ajutorului de minimis acordat de stat, iar suma totală care a intrat în contul oltenilor, a fost de aproximativ 14 milioane de euro. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt speră ca și în acest an să fie cel puțin la fel de mulți beneficiari.


„Programul de susținere a produsului tomate în spații protejate” a fost un real succes la nivelul județului Olt. Numărul fermierilor care au solicitat acest ajutor s-a dublat comparativ cu primul an, când a intrat legea în vigoare.
Prezent în județul Olt luna trecută, Ministrul Agriculturii, Petre Daea a vorbit despre efectele pozitive ale acestui program, concretizate în marfă autohtonă în piețe și în magazine chiar și în decembrie.
Cultivatorii de tomate în spații protejate vor beneficia și în 2019 de schema de ajutor de minimis.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019