Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Programul tomata” accesat cu succes în Olt
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 255

În 2018, Oltul a fost în top atunci când vine vorba de numărul de beneficiari ai „Programului tomata”. Peste 4.600 de legumicultori au intrat în posesia ajutorului de minimis acordat de stat, iar suma totală care a intrat în contul oltenilor, a fost de aproximativ 14 milioane de euro. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt speră ca și în acest an să fie cel puțin la fel de mulți beneficiari.


„Programul de susținere a produsului tomate în spații protejate” a fost un real succes la nivelul județului Olt. Numărul fermierilor care au solicitat acest ajutor s-a dublat comparativ cu primul an, când a intrat legea în vigoare.
Prezent în județul Olt luna trecută, Ministrul Agriculturii, Petre Daea a vorbit despre efectele pozitive ale acestui program, concretizate în marfă autohtonă în piețe și în magazine chiar și în decembrie.
Cultivatorii de tomate în spații protejate vor beneficia și în 2019 de schema de ajutor de minimis.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019