Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru subvenția pe fructe
27.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 70

Pomicultorii olteni care vor să beneficieze de ajutorul de stat din partea statului pentru livezi mai au la dispoziție doar două zile pentru a depune actele doveditoare de valorificare a producției. Astfel, termenul limită până la care se pot primi documentele justificative care fac dovada comercializării fructelor este de 31 decembrie.


Și anul acesta, fermieri care dețin livezi au șansa de a beneficia de ajutor financiar din partea statului. Este vorba despre sprijinul cuplat pentru prune, mere, cireșe, vișine, caise și zarzăre, fructe destinate industrializării.
Pentru a intra în posesia banilor, pomicultorii sunt obligați să vândă anumite cantități de fructe.
În 2018, la nivelul județului Olt, șase fermieri au depus cereri prin care solicită sprijinul cuplat pentru fructe, pentru o suprafață de 108 hectare de pruni. Proprietarii de pomi fructiferi sunt din Stoenești, Leleasca, Sârbii Măgura, Oboga și Urzica. Anul trecut, subvenția pentru fructe a fost de 197 de euro pe hectar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019