Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fabrici de procesare cu bani europeni, la sat
19.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 205

Fermierii olteni care vor să-și deschidă fabrici de procesare pot obține până la 2,5 milioane de euro din fonduri europene. Singura condiție este să realizeze un proiect în cadrul submăsurii 4.2, componenta de procesare din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală. Brutării, fabrici de înghețată sau de băuturi sunt câteva idei de afaceri care pot primi bani europeni.


Sfârșitul de an vine cu vești bune din partea reprezentanților Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. În perioada 21 decembrie 2018 - 30 iunie 2019, va fi deschisă o nouă sesiune de depunere proiecte care vizează investiții în procesarea produselor agricole. Dintre investițiile eligibile prin această linie de finanțare se numără: fabricarea pâinii, a prăjiturilor sau a produselor de patiserie.
În prima parte a sesiunii se vor depune proiectele care realizează punctajul maxim impus.

La nivelul județului Olt, un fermier a solicitat până acum un astfel de ajutor financiar, însă proiectul depus a fost declarat eligibil, dar fără finanțare. Prin noua sesiune de depunere a proiectelor, olteanul are mari șanse să-și vadă visul împlinit.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE