Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru subvenția la motorină
14.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 82

Agricultorii olteni care doresc să beneficieze de ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură în 2019 mai au la dispoziție doar două săptămâni pentru a depunere cererile prin care solicită această acciză de la stat. Termenul limită este 31 decembrie, anunță reprezentanții APIA.


Și anul viitor, fermierii pot beneficia de sprijin financiar pentru reducerea accizei la motorina utilizată la efectuarea lucrărilor agricole. 1,73 lei pe litru de motorină, pentru o cantitate de 78 de litri la hectar este subvenția acordată de stat pentru anul 2019.
Pentru a beneficia de acest ajutor financiar, fermierii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții.
În 2018, la nivelul județului Olt, la Centrul Județean Apia Olt, 1.035 de fermieri au depus cereri de acord prin care au solicitat acest ajutor financiar.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019