Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se grăbesc să ia banii pe tomate
06.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 87

Fermierii înscriși în Programul de tomate se grăbesc să depună dosarul la Direcția Agricolă, pentru a intra în posesia banilor. În primele trei zile din perioada depunerii documentelor justificative, aproximativ 120 de olteni au recoltat cantitatea de legume impusă și au făcut demersurile pentru primirea sprijinului financiar. Peste două săptămâni, primii olteni vor intra în posesia celor 3.000 de euro.


La nivelul județului nostru, Programul de sprijin pentru cultivarea tomatelor în spații protejate, ciclul doi, este un succes real. Și de această dată, Oltul este fruntaș la numărul de beneficiari ai acestui ajutor de minimis acordat de statul român. Pentru a fi eligibili, legumicultorii olteni trebuie să-și valorifice producția în perioada 1 noiembrie -22 decembrie. Deși au trecut doar câteva zile din perioada stabilită de Guvern pentru comercializare, la sediul Direcției pentru Agricultură Olt s-au prezentat deja peste 100 de olteni. Izbiceni, Cilieni și Strejești sunt localitățile unde s-au recoltat primele cantități de tomate.
Peste 11 milioane de euro este suma totală care a intrat în contul legumicultorilor olteni în primul ciclu al producție de tomate din anul 2018.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE