Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru subvenția la motorină
17.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Fermierii care nu vor să piardă sumele importante acordate drept sprijin pentru acciza carburantului utilizat în agricultură trebuie să depună cererile la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt. 31 octombrie este termenul limită până la care pot aduce solicitările pentru cantitățile de motorină achiziționate și utilizate în perioada iulie-septembrie.


Aproximativ două săptămâni mai au la dispoziție fermierii olteni pentru a depune cererile în vederea obținerii subvenției pe motorină, pentru trimestrul trei al anului curent. Este vorba despre o acciză redusă, prin care agricultorii primesc 1,76 lei pe litru de motorină subvenționată, pentru o cantitate de 78 de litri la hectar. Până la această dată, aproape 450 de fermieri au depus cererile la APIA Olt.
Prin urmare, fermierii care doresc să beneficieze de această plată trebuie să se grăbească cu depunerea cererilor și să țină cont totodată de faptul că respectivele cereri trebuie însoțite de anumite documente, în funcție de sectorul agricol pentru care se solicită plata.
Dacă anul trecut 920 de olteni au beneficiat de subvenția pentru motorină, pentru anul 2018, peste 1.100 de fermieri au depus cereri prin care solicită acest ajutor financiar de la stat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE