Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tombolă pentru cumpărători, de Ziua Recoltei
09.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 125

În Anul Centenarului, membrii cooperativelor agricole din județ, împreună cu Asociația Tinerilor Fermieri din județul Olt marchează „Zilele Recoltei” într-un mod inedit. 100 de coșuri cu legume de sezon vor fi oferite, în cadrul unei tombole, clienților care achiziționează în această săptămână produse din colțul producătorilor din Piața Zahana.


În acest an, legumicultorii olteni din cooperativele Ghimpețeni, Pleșoiu, Vădastra și Vădăstrița, și-au dorit să marcheze „Zilele Recoltei”, acolo unde își petrec timpul cel mai mult: la piață. Prin acest eveniment și-au propus să promoveze produsele tradiționale românești.
Și pentru că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, membrii cooperativelor oltene s-au gândit să realizeze o tombolă. Pot participa toți cei care își vor achiziționa, începând de astăzi și până vineri, legume și fructe din acest colț al producătorilor. Premiile constau în 100 de pachete a câte șase kilograme de bunătăți de sezon.
Oamenii au început să se înscrie deja la acest concurs, în speranța că se vor număra printre fericiții câștigători.
Câștigătorii celor 100 de coșuri de legume mixte vor fi extrași vineri, la ora prânzului. Aceștia vor fi contactați telefonic pentru a-și ridica pachetele. De la începutul verii, în piețele Zahana și Ecaterina Teodoroiu, în fiecare zi de luni, persoanele de vârsta a treia care se aprovizionează de la membrii celor patru cooperative din Olt beneficiază de o reducere de 10% și pot participa la „Tombola Pensionarilor”. Și aici, legumicultorii olteni oferă 21 de coșuri cu trufandale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019