Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Inimă de bou” le aduce profit
30.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 396

Au optat pentru soiul autohton de tomate „Inimă de bou” și au câștigat. Vorbim de o familie de legumicultori din Colibași Olt, care de câțiva ani cultivă aceste roșii recunoscute prin forma și gustul din copilărie. Deși prețul acestora este mai mare comparativ cu celelalte soiuri de pe tarabele din piață, slătinenii sunt dispuși să plătească în plus pentru a mânca legume de cea mai bună calitate.


 Ilie Ion este un fermier care toată viața s-a ocupat cu grădinăritul, din care își scoate pâinea. Olteanul din Colibași cultivă de câțiva ani soiul de roșii „Inimă de bou”, care ne aduc aminte de gustul din copilărie. Și astăzi, l-am găsit în Piața Zahana cu masa plină cu legume proaspete și gustoase.
Prețul și vânzarea sunt doar argumente pentru care Ilie Ion cultivă aceste soiuri de tomate.
Chiar dacă sunt mai scumpe, olteanul are clienții lui fideli care se aprovizionează în fiecare săptămână cu tomate românești.
Ilie Ion este unul dintre beneficiarii Programului Tomata. Fermierul spune că acești bani îi va folosi pentru dezvoltarea afacerii din Colibași.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019