Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legume oltenești pentru IT-iști
26.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 285

Românii își doresc să mănânce sănătos și gustos. La acest lucru s-a gândit și un manager din capitală, care vrea să pună în aplicare o idee inedită. Astfel, prin intermediul consilierului Agriculturii, Florin Ciobanu, peste 20.000 de tone de tomate, castraveți, ardei și alte legume produse în cooperativele oltene vor ajunge, săptămânal, în bucătăriile angajaților unei mari firme de IT din București.


 Un manager al unei firme importante din domeniul IT dorește ca angajații săi, care petrec aproape toată ziua la serviciu, să fie aprovizionați cu legume proaspete și sănătoase. Astfel, bucureșteanul și-a propus ca, săptămânal, fiecare angajat să primească din partea conducerii un coș cu legume de sezon. Și cum județul Olt este recunoscut pentru gustul și calitatea legumelor, acesta a optat să colaboreze cu fermierii olteni.
Mai sunt câteva detalii de pus la punct până la semnarea acestui parteneriat cu legumicultorii olteni.
O inițiativă bună care îi va ajuta pe toți producătorii, membrii ai Cooperativelor Agricole din Olt, care vor avea posibilitatea să vândă cantități mari de legume. Pe lângă reducerea oferită din fiecare zi de luni, de 10%, și posibilitatea de a participa la o tombolă, unde se pot primi 7 kilograme de legume mixte, Florin Ciobanu vine cu o nouă idee, în sprijinul celor care nu reușesc să ajungă la piață. Slătinenii își vor putea achiziționa legume și fructe proaspete din fața calculatorului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE