Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legumele oltenești, pe rafturile supermarketurilor
06.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 251

Roșiile, castraveții și alte legume produse în solariile din județul Olt au ajuns deja pe rafturile unor supermarketuri din România. Legumicultorii care s-au înscris în cooperativele înființate la începutul acestui an și care au încheiat recent contracte cu cele două lanțuri de magazine au livrat până la această dată aproximativ 50 de tone de legume.


 Un prim pas important realizat de membrii cooperativelor din județul Olt. Legumicultorii olteni nu vor mai fi nevoiți să stea în piețe sau pe marginea șanțului să-și vândă produsele. Începând din această săptămână, aceștia au livrat cantități mari, într-un timp scurt și la un preț bun, către marile magazine. Oltenii au semnat cu reprezentanți ai unor mari lanțuri de magazine.
Aceste patru cooperative și-au propus să depună noi proiecte pentru înființarea unor centre de colectare, cu sprijinul Ministerului Agriculturii.
Membrii cooperativelor agricole din județul Olt vor semna noi contracte cu cele două lanțuri de magazine, în luna octombrie. Legumele oltenești care vor ajunge în supermarketuri în 2019 vor fi în cantități mult mai mari, comparativ cu anul acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE