Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tombola pensionarilor” le-a adus legume proaspete
06.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 791

„Felicitări! Sunteți câștigătorul unui coș cu legume mixte”. Acesta a fost mesajul primit de 21 de pensionari olteni care au participat la „Tombola pensionarilor” din piețele Zahana și Ecaterina Teodoroiu. Peste 150 de kilograme de legume și pepeni au ajuns pe mesele bunicilor care au avut încredere în programul gândit de membrii cooperativelor agricole din Olt.


Sute de pensionari care au cumpărat luni legume și fructe din sectorul de producători au beneficiat de o reducere de 10%, indiferent de cantitatea achiziționată. Totodată, aceștia au avut posibilitatea să se înscrie la o tombolă. Ieri, după-amiază, cu coșurile pregătite cu legume proaspete, Florin Ciobanu și câțiva reprezentanți ai cooperativelor au extras câștigătorii. Prima oprire, Piața Zahana.
În câteva minute, primul pensionar a venit să-și ridice premiul.
După ce s-a asigurat că toate cele 15 coșuri cu bunătăți vor ajunge la câștigători, consilierul Florin Ciobanu a mers în piața din cartierul Steaua. Aici, alți șase pensionari au fost anunțați că sunt câștigătorii celor peste șase kilograme de legume. Acest program va continua până la sfârșitul anului, a declarat Florin Ciobanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE