Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimii bani pentru tomate
05.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 164

Toți legumicultorii olteni care au făcut dovada comercializării celor 2.000 de kilograme de tomate vor avea banii în conturi în aceste zile. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt spun că, până la această dată, aproximativ 75% dintre oltenii înscriși în primul ciclu al producției au intrat în posesia celor 3.000 de euro.


 Peste 4.000 de producători din județul Olt au depus cereri la sediul Direcției Agricole Olt prin care solicitau sprijin guvernamental din partea statului. Este vorba despre cultivatorii de tomate care, și în acest an, au putut beneficia de schema de ajutor de minimis prevăzută pentru acest sector în Programul de Guvernare. Majoritatea legumicultorilor din Olt au optat pentru valorificarea tomatelor în primul ciclu al producției. Cei mai mulți dintre gospodarii care au ieșit primii pe piață cu marfa au intrat deja în posesia subvenției.
381 de legumicultori din Olt nu au reușit să vândă cantitatea de tomate impusă pentru a primi ajutorul financiar de la stat. Aceștia trebuie să știe că mai au o șansă.

Anul trecut, la nivelul județului Olt, în acest program s-au înscris peste 2.400 de legumicultori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018