Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la reducerile pentru pensionari
02.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1054

Pensionarii olteni care au trecut astăzi pragul piețelor Zahana și Ecaterina Teodoroiu au avut parte de o surpriză. Pe baza cuponului de pensie, cumpărătorii au beneficiat de o reducere de 10% pentru produsele achiziționate. Totodată, aceștia participă la o tombolă, iar joi, cei mai norocoși zece bunici vor primi gratuit coșuri cu legume proaspete.


 Legumicultorii olteni din cooperativele înființate de la începutului anului vin cu un proiect pentru pensionari. În fiecare zi de luni, aceștia pot cumpăra legume și fructe beneficiind de o reducere de 10%, indiferent de cantitatea cumpărată.
O inițiativă bună, atât pentru pensionari, care spun că orice bănuț în plus contează pentru ei, cât și pentru producători, care susțin că vânzările au crescut considerabil în această zi.
Imediat după ce și-au făcut cumpărăturile și au beneficiat de reducere, pensionarii s-au înscris la tombolă, în speranța că se vor număra printre fericiții câștigători.
Câștigătorii celor zece coșuri cu legume și fructe de sezon se vor afla în această zi de joi. Dacă inițiativa legumicultorilor va avea succes la Olt, aceasta va fi implementată în toată țara, a spus Florin Ciobanu, consilierul Ministrului Agriculturii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE