Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La piață, ca la supermarket. Doar la Steaua
29.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1027

Legumele și fructele oltenești produse în Cooperativa Agricolă din Ghimpețeni se vor vinde după modelul marilor lanțuri de magazine, în care clienții se pot autoservi. Este un mare avantaj, atât pentru producător, care nu mai stă la tarabă, cât și pentru cumpărători, care își pot achiziționa produsele exact așa cum le doresc.


 Vi s-a întâmplat vreodată să mergeți la piață, să faceți cumpărături, iar acasă să observați că acestea nu sunt așa cum le doreați? Astfel, pentru a evita această situație neplăcută, membrii Cooperativei Agricole din Ghimpețeni au găsit soluția. Prezenți de aproximativ o săptămâna în Piața „Ecaterina Teodoroiu” din cartierul Steaua, aceștia vor pune în aplicare un stil de comercializare a produselor care este benefic pentru producători, dar mai ales pentru cumpărători.

Un mare avantaj, de care vor beneficia producătorii este degrevarea acestora de la o sarcină destul de dificilă, pierderea timpului de a veni la piață. Cum obțin totuși profit?
Acest sistem de autoservire va funcționa de săptămâna viitoare și, tot atunci, reprezentanții cooperativei vor dezvălui ce surprize au pregătit pentru pensionarii olteni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018