Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Verde la ajutoare de stat pentru crescătorii de porci și păsări
08.06.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 198

Mai este doar o chestiune de timp până când crescătorii de porci și păsări vor primi ajutor de stat pentru activitatea de reproducție și incubație. Curtea Constituțională a respins sesizările președintelui Klaus Iohannis la cele două legi aprobate în Parlament care prevăd susținerea financiară a acestor activități.


 Reproducția porcilor și a păsărilor se relansează în România. Fermierii vor putea primi ajutor de stat, după ce Curtea Cosntituțională a respins sesizările președintelui Klaus Iohannnis asupra legilor de aprobare a programelor de susţinere a crescătorilor de suine şi a sectorului avicol pentru această activitate.
Programul de susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol este destinat fermelor de reproducție, stațiilor de incubație și fermelor de creștere, inclusiv pentru prima populare.
Legile vor intra în vigoare după promulgarea de către președintele Iohannis.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019