Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Avertisment pentru beneficiarii subvențiilor agricole
03.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 561

Fermierii care vor să solicite subvenții pe terenurile agricole sunt avertizați să respecte termenul limită de depunere a cererilor, respectiv 15 mai. Dacă nu se vor încadra în acest termen, atunci nu vor mai putea accesa nici fonduri europene în acest an, spun reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Specialiștii instituției îi asigură pe agricultori că stabilirea dimensiunilor exploatațiilor agricole se va face după aceleași criterii ca și până acum, astfel că amânarea depunerii cererii pentru subvenție până la publicarea noilor ghiduri nu este justificată.


 Fermierii care nu au depus încă cereri pentru subvenții la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură, așteptând precizări legate de calcularea dimensiunilor exploatațiilor, primesc informații clare în acest sens, din partea directorului Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu.
Cei care pot beneficia de subvenție pentru terenurile agricole sunt informați că, după data de 15 mai, nu vor mai fi primite cereri, nici măcar cu penalizări.
Fără cerere depusă la timp pentru subvenția de la APIA, nici un fermier nu va putea obține fonduri europene pentru agricultură, prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
În curând vor apărea și ghidurile solicitanților pentru măsurile care se vor deschide în acest an. Oficialii AFIR dau asigurări că ele nu vor suferi modificări în privința prioritizării în acordarea fondurilor europene, ci doar clarificări ale unor aspecte care au fost sesizate în anii anteriori de beneficiari.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018