Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Avertisment pentru beneficiarii subvențiilor agricole
03.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 594

Fermierii care vor să solicite subvenții pe terenurile agricole sunt avertizați să respecte termenul limită de depunere a cererilor, respectiv 15 mai. Dacă nu se vor încadra în acest termen, atunci nu vor mai putea accesa nici fonduri europene în acest an, spun reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Specialiștii instituției îi asigură pe agricultori că stabilirea dimensiunilor exploatațiilor agricole se va face după aceleași criterii ca și până acum, astfel că amânarea depunerii cererii pentru subvenție până la publicarea noilor ghiduri nu este justificată.


 Fermierii care nu au depus încă cereri pentru subvenții la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură, așteptând precizări legate de calcularea dimensiunilor exploatațiilor, primesc informații clare în acest sens, din partea directorului Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu.
Cei care pot beneficia de subvenție pentru terenurile agricole sunt informați că, după data de 15 mai, nu vor mai fi primite cereri, nici măcar cu penalizări.
Fără cerere depusă la timp pentru subvenția de la APIA, nici un fermier nu va putea obține fonduri europene pentru agricultură, prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
În curând vor apărea și ghidurile solicitanților pentru măsurile care se vor deschide în acest an. Oficialii AFIR dau asigurări că ele nu vor suferi modificări în privința prioritizării în acordarea fondurilor europene, ci doar clarificări ale unor aspecte care au fost sesizate în anii anteriori de beneficiari.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019