Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA Olt, fără vacanță de 1 Mai
26.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 238

Angajații APIA Olt nu au vacanță de 1 Mai. Pentru ca termenele de primire ale cererilor pentru subvenții să fie respectate, șefii agenției au hotărât să lucreze la foc continuu până pe data de 15 mai. În județul Olt, până în acest moment au fost depuse solicitări pentru numai un sfert din suprafața estimată.


 Pe lângă tradiționala zi liberă de 1 Mai, care pică marțea viitoare, Guvernul a decis să nu se lucreze nici pe 30 aprilie, ceea ce înseamnă că bugetarii vor avea parte de o minivacanță de patru zile. Însă sunt și angajați ai statului care nu se vor putea bucura de aceste zile libere. Vorbim despre cei din APIA, care sunt în plină campanie de primire a cererilor pentru subvenții.
Până la această dată, la nivelul județului Olt, au depus cereri aproximativ 66% dintre fermieri, pentru o suprafață care reprezintă însă doar 25% din suprafața totală estimată.
Fermierii vor depune la APIA o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceștia dețin suprafețe de teren în localități sau județe diferite. În cazul fermierilor care solicită o suprafață mai mare de 50 de hectare de teren agricol cererile se depun la Centrul Județean APIA Olt, iar pentru cei care dețin o suprafață mai mică sau egală cu 50, cererile se depun la centrele locale din județ. Fermierii care dețin exploatații noi trebuie să solicite la APIA Olt programare la numărul de telefon 0249 411 244.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019