Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
APIA Olt, fără vacanță de 1 Mai
26.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 206

Angajații APIA Olt nu au vacanță de 1 Mai. Pentru ca termenele de primire ale cererilor pentru subvenții să fie respectate, șefii agenției au hotărât să lucreze la foc continuu până pe data de 15 mai. În județul Olt, până în acest moment au fost depuse solicitări pentru numai un sfert din suprafața estimată.


 Pe lângă tradiționala zi liberă de 1 Mai, care pică marțea viitoare, Guvernul a decis să nu se lucreze nici pe 30 aprilie, ceea ce înseamnă că bugetarii vor avea parte de o minivacanță de patru zile. Însă sunt și angajați ai statului care nu se vor putea bucura de aceste zile libere. Vorbim despre cei din APIA, care sunt în plină campanie de primire a cererilor pentru subvenții.
Până la această dată, la nivelul județului Olt, au depus cereri aproximativ 66% dintre fermieri, pentru o suprafață care reprezintă însă doar 25% din suprafața totală estimată.
Fermierii vor depune la APIA o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceștia dețin suprafețe de teren în localități sau județe diferite. În cazul fermierilor care solicită o suprafață mai mare de 50 de hectare de teren agricol cererile se depun la Centrul Județean APIA Olt, iar pentru cei care dețin o suprafață mai mică sau egală cu 50, cererile se depun la centrele locale din județ. Fermierii care dețin exploatații noi trebuie să solicite la APIA Olt programare la numărul de telefon 0249 411 244.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018