Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor de stat pentru acvacultură
25.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 145

Programul de susţinere a producătorilor din sectorul pescuitului şi acvaculturii urmează să fie aprobat. Proiectul de lege privind aprobarea acestuia a fost dezbătut în cadrul Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților. Membrii acesteia speră ca legea să fie adoptată în cel mult o lună.


Propunerea se referă la instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru aceşti producători, prin care se acordă 40% din costurile standard pentru investiţiile realizate în domeniu. Schema de ajutor se aplică pe întreg teritoriul României pentru perioada 2018-2020.
Conform proiectului, ajutorul de stat se acordă beneficiarilor producători din sectorul acvaculturii - persoane fizice autorizate sau întreprinderi individuale şi familiale.
În baza acestui program se pot realiza investiţii în centrele specializate de reproducere artificială a diferitelor specii de peşti folosite în acvacultură sau care urmează a fi introduse, investiţii pentru modernizarea centrelor existente de reproducere a peştilor, precum şi pentru achiziţionarea de utilaje şi echipamente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE