Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ajutor de stat pentru acvacultură
25.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 138

Programul de susţinere a producătorilor din sectorul pescuitului şi acvaculturii urmează să fie aprobat. Proiectul de lege privind aprobarea acestuia a fost dezbătut în cadrul Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților. Membrii acesteia speră ca legea să fie adoptată în cel mult o lună.


Propunerea se referă la instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru aceşti producători, prin care se acordă 40% din costurile standard pentru investiţiile realizate în domeniu. Schema de ajutor se aplică pe întreg teritoriul României pentru perioada 2018-2020.
Conform proiectului, ajutorul de stat se acordă beneficiarilor producători din sectorul acvaculturii - persoane fizice autorizate sau întreprinderi individuale şi familiale.
În baza acestui program se pot realiza investiţii în centrele specializate de reproducere artificială a diferitelor specii de peşti folosite în acvacultură sau care urmează a fi introduse, investiţii pentru modernizarea centrelor existente de reproducere a peştilor, precum şi pentru achiziţionarea de utilaje şi echipamente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018