Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor de stat pentru acvacultură
25.04.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 151

Programul de susţinere a producătorilor din sectorul pescuitului şi acvaculturii urmează să fie aprobat. Proiectul de lege privind aprobarea acestuia a fost dezbătut în cadrul Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților. Membrii acesteia speră ca legea să fie adoptată în cel mult o lună.


Propunerea se referă la instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru aceşti producători, prin care se acordă 40% din costurile standard pentru investiţiile realizate în domeniu. Schema de ajutor se aplică pe întreg teritoriul României pentru perioada 2018-2020.
Conform proiectului, ajutorul de stat se acordă beneficiarilor producători din sectorul acvaculturii - persoane fizice autorizate sau întreprinderi individuale şi familiale.
În baza acestui program se pot realiza investiţii în centrele specializate de reproducere artificială a diferitelor specii de peşti folosite în acvacultură sau care urmează a fi introduse, investiţii pentru modernizarea centrelor existente de reproducere a peştilor, precum şi pentru achiziţionarea de utilaje şi echipamente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019