Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campania agricolă de primăvară, întârziată
04.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 179

În județul Olt, vremea capricioasă din ultima perioadă are efecte asupra campaniei agricole de primăvară. Temperaturile scăzute, zăpada și ploile abundente au dus la fenomenul de băltire și au întârziat lucrările specifice acestei perioade. În primăvara aceasta se vor cultiva aproximativ 200.000 de hectare. Cea mai mare suprafață va fi însămânțată cu porumb și floarea soarelui.


 Campania de toamnă s-a derulat cu succes în 2017. În această perioadă s-au semănat aproximativ 190.000 de hectare cu grâu, secară, orz, orzoaică de toamnă, triticale sau plante de nutreț. Nu același lucru putem spune despre campania de primăvară din acest an.
Pentru această primăvară, fermierii și-au propus să cultive o suprafață mai mare în comparație cu cea din toamnă. Cele mai importante culturi sunt cele de porumb, floarea soarelui și mazăre.
Temperaturile în creștere prognozate vor face ca în perioada imediat următoare să se mărească ritmul la semănat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018