Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Culturile de tomate, la control
03.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 214

Specialiștii din cadrul Direcției pentru Agricultură Olt sunt în plină campanie de verificare a fermierilor olteni care au solicitat ajutorul de minimis pentru tomate. Din cei 3.714 de legumicultori înscriși în acest program, la peste 200 dintre acestea le-au fost verificate culturile de roșii.


 Anul trecut, Programul de susținere a tomatelor în spații protejate s-a dovedit un real succes în județul Olt. Dacă, în 2017, 2.452 de olteni au solicitat acest ajutor financiar, anul acesta numărul celor care doresc să beneficieze de acest program a crescut semnificativ. Și de această dată, cei mai mulți beneficiari ai acestei scheme sunt din zona de sud a județului.
Pe lângă producția de minimum două kilograme pe metru pătrat, aceștia vor trebui să îndeplinească cumulativ și alte condiții.
Specialiștii din agricultură sunt în această perioadă în plină campanie de verificare a plantării culturilor de tomate.
Dragoș Drăghicescu afirmă că primele tomate oltenești vor apărea pe piață la începutul lunii mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019