Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legi mai bune pentru fermieri
23.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 181

Două legi prin care crescătorii de porci și păsări urmează să primească noi scheme de ajutor de stat așteaptă să fie promulgate. Despre programele de susținere financiară pentru fermieri, dar și despre măsurile de reglementare a pieței cerealelor, au discutat, zilele acestea, membrii Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.


 Deputatul de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, aduce vești bune pentru fermierii care desfășoară activități de creștere a păsărilor și porcilor. Până la mijlocul acestui an, crescătorii de animale vor putea primi sprijin financiar pentru a-și dezvolta activitățile.
În cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților s-a discutat și despre stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale.
Noile legi urmează să primească votul final în Camera Deputaților și să fie promulgate de președintele României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019