Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legi mai bune pentru fermieri
23.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 169

Două legi prin care crescătorii de porci și păsări urmează să primească noi scheme de ajutor de stat așteaptă să fie promulgate. Despre programele de susținere financiară pentru fermieri, dar și despre măsurile de reglementare a pieței cerealelor, au discutat, zilele acestea, membrii Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.


 Deputatul de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, aduce vești bune pentru fermierii care desfășoară activități de creștere a păsărilor și porcilor. Până la mijlocul acestui an, crescătorii de animale vor putea primi sprijin financiar pentru a-și dezvolta activitățile.
În cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților s-a discutat și despre stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale.
Noile legi urmează să primească votul final în Camera Deputaților și să fie promulgate de președintele României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018