Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Legi mai bune pentru fermieri
23.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 165

Două legi prin care crescătorii de porci și păsări urmează să primească noi scheme de ajutor de stat așteaptă să fie promulgate. Despre programele de susținere financiară pentru fermieri, dar și despre măsurile de reglementare a pieței cerealelor, au discutat, zilele acestea, membrii Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.


 Deputatul de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, aduce vești bune pentru fermierii care desfășoară activități de creștere a păsărilor și porcilor. Până la mijlocul acestui an, crescătorii de animale vor putea primi sprijin financiar pentru a-și dezvolta activitățile.
În cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților s-a discutat și despre stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale.
Noile legi urmează să primească votul final în Camera Deputaților și să fie promulgate de președintele României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018