Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Alege oaia” vine odată cu ministrul la Slatina
12.03.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 795

Prezent la Congresul PSD, ministrul agriculturii a apreciat evenimentul ca fiind unul extrem de important pentru țară și pentru binele românilor. Petre Daea a profitat de prezența jurnaliștilor și a vorbit și despre agricultură. În fața camerei de filmat a Olt Tv, ministrul le-a transmis fermierilor olteni și consumatorilor de carne de oaie, că, în curând, Caravana „Alege oaia” va ajunge și la Slatina.


 Caravana campaniei naționale de informare și promovare „Alege oaia!”, care urma să se desfășoare la Slatina săptămâna viitoare a fost amânată. Ministrul Petre Daea ne-a asigurat însă că evenimentul va avea loc în curând în orașul nostru.
Ministrul a vorbit și despre starea terenurilor agricole din Olt, pe care le vizitează frecvent.
Ministrul Petre Daea este o prezență constantă în județul nostru, unde nu ezită să se oprească în drumurile sale prin țară, să ia la pas culturile și să stea de vorbă cu fermierii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018