Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Caravana „Alege oaia!”, amânată
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 360

Caravana campaniei naționale de informare și promovare „Alege oaia!”, eveniment care urma să se desfășoare la Slatina, în perioada 17-18 martie, s-a amânat. Motivul este absența ministrului Agriculturii, Petre Daea, care în acea perioadă va fi plecat la Bruxelles. În câteva zile, consumatorii de carne de oaie, și nu numai, vor afla data când caravana va poposi și la Slatina.


 „Alege oaia!” este un program lansat în octombrie anul trecut de Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea. Obiectivul acestei campanii este păstrarea tradițiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creșterea consumului de carne și produse din carne de oaie și sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine. Caravana „Alege oaia!”, care trebuia să ajungă la Slatina weekendul următor, s-a amânat.
De când a fost lansată și până în prezent, Campania „Alege oaia!” a dat roade.
Timp de două zile, Esplanada orașului va fi gazda acestui eveniment, în cadrul căruia slătinenii vor putea să deguste tocăniță de oaie gătită la ceaun, pastramă pe grătar, oaie la proțap și brânzeturi de tot felul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE