Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Caravana „Alege oaia!”, amânată
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 299

Caravana campaniei naționale de informare și promovare „Alege oaia!”, eveniment care urma să se desfășoare la Slatina, în perioada 17-18 martie, s-a amânat. Motivul este absența ministrului Agriculturii, Petre Daea, care în acea perioadă va fi plecat la Bruxelles. În câteva zile, consumatorii de carne de oaie, și nu numai, vor afla data când caravana va poposi și la Slatina.


 „Alege oaia!” este un program lansat în octombrie anul trecut de Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea. Obiectivul acestei campanii este păstrarea tradițiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creșterea consumului de carne și produse din carne de oaie și sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine. Caravana „Alege oaia!”, care trebuia să ajungă la Slatina weekendul următor, s-a amânat.
De când a fost lansată și până în prezent, Campania „Alege oaia!” a dat roade.
Timp de două zile, Esplanada orașului va fi gazda acestui eveniment, în cadrul căruia slătinenii vor putea să deguste tocăniță de oaie gătită la ceaun, pastramă pe grătar, oaie la proțap și brânzeturi de tot felul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018