Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Caravana „Alege oaia!”, amânată
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 335

Caravana campaniei naționale de informare și promovare „Alege oaia!”, eveniment care urma să se desfășoare la Slatina, în perioada 17-18 martie, s-a amânat. Motivul este absența ministrului Agriculturii, Petre Daea, care în acea perioadă va fi plecat la Bruxelles. În câteva zile, consumatorii de carne de oaie, și nu numai, vor afla data când caravana va poposi și la Slatina.


 „Alege oaia!” este un program lansat în octombrie anul trecut de Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea. Obiectivul acestei campanii este păstrarea tradițiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creșterea consumului de carne și produse din carne de oaie și sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine. Caravana „Alege oaia!”, care trebuia să ajungă la Slatina weekendul următor, s-a amânat.
De când a fost lansată și până în prezent, Campania „Alege oaia!” a dat roade.
Timp de două zile, Esplanada orașului va fi gazda acestui eveniment, în cadrul căruia slătinenii vor putea să deguste tocăniță de oaie gătită la ceaun, pastramă pe grătar, oaie la proțap și brânzeturi de tot felul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018