Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cererile SAPS, din 1 martie
16.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 192

Ca în fiecare an, și în 2018 subvențiile în agricultură se acordă în baza cererii unice de plată, depusă la centrele locale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt. Perioada de depunere a solicitărilor este 1 martie -31 mai.


 Au mai rămas aproximativ două săptămâni până când fermierii olteni vor fi chemați la APIA, pentru a depune cererea unică de plată pentru noua campanie de acordarea a subvențiilor, cea a anului 2018. Cei care dețin animale, pot depune această cerere la începutul lunii aprilie.
Ca și anul trecut, perioada de depunere a solicitărilor nu va mai fi prelungită. Fermierii trebuie să prezinte, la depunerea cererii unice de plată, documentele prin care să dovedească faptul că terenul agricol este utilizat. Depunerea cererilor se face pe bază de programare.

Anul trecut, în județul Olt, au fost depuse 32.470 de cereri, pentru 330.000 de hectare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018