Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cererile SAPS, din 1 martie
16.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 181

Ca în fiecare an, și în 2018 subvențiile în agricultură se acordă în baza cererii unice de plată, depusă la centrele locale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt. Perioada de depunere a solicitărilor este 1 martie -31 mai.


 Au mai rămas aproximativ două săptămâni până când fermierii olteni vor fi chemați la APIA, pentru a depune cererea unică de plată pentru noua campanie de acordarea a subvențiilor, cea a anului 2018. Cei care dețin animale, pot depune această cerere la începutul lunii aprilie.
Ca și anul trecut, perioada de depunere a solicitărilor nu va mai fi prelungită. Fermierii trebuie să prezinte, la depunerea cererii unice de plată, documentele prin care să dovedească faptul că terenul agricol este utilizat. Depunerea cererilor se face pe bază de programare.

Anul trecut, în județul Olt, au fost depuse 32.470 de cereri, pentru 330.000 de hectare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018