Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Perspective bune pentru culturile agricole
13.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 69

Vremea neobișnuit de caldă din această iarnă nu a afectat culturile agricole. Reprezentanții Direcției Agricole Olt susțin că nu sunt motive de îngrijorare. În consecință, la această dată, culturile se prezintă bine, inclusiv la pomi fructiferi și viță-de-vie.


 Specialiștii din agricultură monitorizează în permanență evoluția și starea de vegetație a culturilor agricole semănate în toamna anului trecut. Din datele culese de la fermieri reiese că anul agricol 2018 va fi unul bun. Culturile de grâu, secară, rapiță sau orz se prezintă bine în această perioadă.
La nivelul județului Olt, s-au semănat aproximativ 180.000 de hectare, cele mai multe fiind cultivate cu grâu.
Peste 98% din suprafața de teren agricol pe care o deține județul Olt a fost arată în toamna anului trecut.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018