Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Mai ușor de obținut purcei gratis
07.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

Veste bună pentru fermierii olteni, persoane fizice care doresc să se înscrie în Programul de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița. Beneficiarii nu vor mai fi nevoiți să dețină registru individual al exploatației autorizat de ANSVSA. Sunt necesare doar câteva condiții minime de igienă și de siguranță a fermei.


 Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a emis un ordin prin care simplifică procedura de înregistrare a eventualilor beneficiari ai programului de purcei gratis. Aflat în consultare publică, acesta vine în sprijinul fermierilor persoane fizice.
Beneficiarii Programului de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița vor trebui să îndeplinească câteva condiții pentru a fi eligibili.
Cei care nu vor îndeplini condițiile vor fi excluși din acest program. Până la această dată, nu mai puțin de 422 de olteni au depus cereri la Direcția Agricolă prin care solicită purcei gratis. Peste 90% dintre aceștia doresc să primească numărul maxim de capete.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018