Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cooperativele agricole prind contur și la Olt
01.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1070

Zeci de fermieri olteni au înțeles avantajele asocierii și au hotărât să pună bazele înființării unor cooperative. Ghimpețeni, Pleșoiu și Vădastra sunt comunele din județul Olt în care vor funcționa noi cooperative agricole.


 Campania de informare și conștientizare a micilor fermieri privind asocierea în cooperative, realizată de specialiștii din Direcția pentru Agricultură Olt, a dat roade. Rezultatul nu a întârziat să apară.
După ce le vor înregistra, membrii cooperativelor vor participa la programe de informare și vor face vizite în supermarketuri pentru a sta față în față cu viitorii parteneri. Din acest an va demara un nou program care vine în sprijinul micilor producători de legume și fructe.
Legea cooperației agricole a fost modificată în beneficiul micilor producători.
Florin Ciobanu, consilierul ministrului Agriculturii, speră ca, de anul viitor, atât în țară, cât și în județul nostru, bazinele legumicole să fie ca cele din Europa.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018