Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vor programul pentru tomate și în 2018
18.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1090

Și în acest an, fermierii din județ sunt interesați să obțină subvenția specială pentru cultura de roșii în solar. O dovedesc cele peste 500 de cereri depuse la Direcția pentru Agricultură Olt, prin care micii producători solicită cei 3.000 de euro. Beneficiarii acestui program trebuie să știe că perioada de valorificare a tomatelor nu va mai fi prelungită.


 Programul tomata a stârnit interesul a numeroși fermieri, fapt pentru care la solicitarea acestora s-a propus continuarea acestuia și în anul 2018. Condiția esențială este să aibă în exploatație o suprafață de 1.000 metri pătrați de tomate, din care să facă dovada că vând cel puțin două tone de legume
În primul ciclu al producției, data limită până la care micii producători pot face dovada vinderii celor 2.000 de kilograme de roșii, este 31 mai.

Din acest an, autoritățile centrale au introdus o obligativitate pentru legumicultori.

Anul trecut, în acest program s-au înscris nu mai puțin de 9.350 de producători, 2.452 fiind din județul Olt. Pe parcursul anului trecut, importurile de tomate au scăzut.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018